Beauty & Cosmetic

Beauty kliniek

Sense opende 6 juni 2008 in hartje Amsterdam haar deuren voor zowel mannen als vrouwen. Sense is de eerste en enige "walk-in spa" in Amsterdam. Dit vooruitstrevend beauty & lifestyle concept is overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar het al een enorme trend is.

Een team van specialisten staat tot je beschikking vanuit de filosofie een huid in een gezonde conditie te krijgen en houden. Sense werkt met topkwaliteit beautyproducten van Essie en Dermalogica en biedt een uitgebreid assortiment aan behandelingen. Daarnaast bedenkt Sense allerlei ontspannende verwenarrangementen voor particulieren en bedrijven.

Trakteer jezelf op de pure, lichaamsverzorgende behandelingen; van ontspannende facials tot aan een uitgebreide pedicure. Maak een afspraak of stap spontaan eens binnen, vergeet de drukte, ervaar een oase van rust en laat de zintuigen spreken

Location: Amsterdam, Nederland.

Website: http://www.senselifestyle.nl

Cosmetische behandelingen in Belgie

Veilige cosmetische behandelingen in België 

Over de jaren heen zijn cosmetische behandelingen en chirurgische ingrepen sterk geëvolueerd. Nieuwe technieken, geavanceerde materialen en producten met betere resultaten overtuigen steeds meer vrouwen en mannen om een esthetische behandeling te ondergaan en dit als alternatief om met bepaalde ‘ongemakken’ door het leven te gaan. Met meer zelfvertrouwen en een positief eigenbeeld is genieten van het leven een stuk makkelijker.

 

Een cosmetische behandeling in België biedt u niet alleen het comfort van een all in pakket, maar garandeert u ook de nodige privacy en biedt u de mogelijkheid te genieten van de beste eerstelijnszorgen in een zorghotel.

 

De behandeling op maat van uw profiel in een stressvrije omgeving met de juiste nazorg is onontbeerlijk voor een optimaal resultaat.

 

 

Ervaren chirurgen met internationale reputatie

Cosmetische en plastische chirurgie in Nederland en bijvoorbeeld Verenigd Koninkrijk is duur tot zeer duur. Zo is België vandaag de dag de uitvalsbasis bij uitstek voor Engelse en Ierse vrouwen en mannen die voor een aanvaardbare kostprijs kiezen voor een kwaliteitsvolle en veilige cosmetische behandeling of ingreep.

 

Onze Belgische cosmetische chirurgen zijn één voor één geselecteerd omwille van hun jarenlange ervaring, bewezen expertise en internationale reputatie. Een aangename ontvangst en begeleiding, een toegankelijke en bekwame chirurg en een hoog technologische en professionele setting zorgen ervoor dat u zich op zonder zorgen kan focussen op een goed herstel voor een optimaal resultaat.

 

 

Location: Belgium.

Website: http://www.vancanneyt.com

Development + Design: CAP Concepts in Design