Health Care Products

Praktijk voor Reconnection & Reconnective Healing

Welkom bij deze nieuwe en uiterst effectieve vorm van healing, die past bij de hectische tijd die wij als mensheid momenteel meemaken. Het is een prachtige manier om ons weer in verbinding te brengen met onze eigen kracht. 

Location: Amsterdam, THE NETHERLANDS.

Website: http://www.reconnectedhealing.nl

Nederlandse vereniging voor manuele therapie

De NVMT is de erkende beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Leden van de NVMT vallen automatisch onder de klachtenregeling en het tuchtrecht van het KNGF. De beroepsvereniging NVMT stelt hoge eisen aan het vakmanschap en de kunde van haar leden, bijvoorbeeld via bij- en nascholing. Ga dus bij voorkeur naar een geregistreerd manueel therapeut.

Ruim 2.000 manueel therapeuten zijn aangesloten bij de NVMT. U vindt de NVMT-leden via de zoekfunctie op deze website

 

 

Location: Amersfoort, Nederland.

Website: http://www.nvmt.nl/

Doux featherbeds

DOUX® is opgericht in 2005 met als doel luxe en comfortabele dekmatrassen te ontwikkelen. Geïnspireerd door succesvolle bedconcepten van gerenommeerde hotels, hebben wij een collectie dekmatrassen ontwikkeld met een zeer unieke en exclusieve samenstelling. DOUX specialiseert zich in Featherbeds (dekmatrassen van veren en dons) welke al succesvol worden gebruikt in topketens als Ritz-Carlton, Hilton en Sofitel. Inmiddels mag DOUX zich dus met recht specialist noemen op het gebied van Featherbeds.

Location: Zuid- Scharwoude, Nederland.

Website: http://www.doux.nl

For your energy

Heb je ambities om gezonder te gaan leven? Wil je lekker in je vel zitten, het juiste gewicht hebben met voldoende energie?

Schrijf je dan in voor één van de workshops van For Your Energy.

Location: Muiden, Nederland.

Website: http://www.foryourenergy.nl

Gingseng creme

Ginseng is heel bekend in het verre Oosten als wonderbaarlijk verzorgingsproduct. Van alle bestaande producten in het verre Oosten is de Koreaanse Ginseng algemeen beschouwd als de beste, dankzij het ideale klimaat en de uitzonderlijke staat van de bodem. Deze laatste verschaffen de Ginseng zijn grote therapeutische waarde.

Bij het cultiveren van Ginseng wordt geen enkel herbicide noch chemische bodemverbeteraar gebruikt.

Na zes jaar van intensieve zorg is de wortel klaar voor de oogst en kan hij gebruikt worden voor het aanmaken van de zachte crèmes en andere Ginseng-producten.

Ginseng crème heeft geen enkele bijwerking en kan gecombineerd worden met andere producten en medicamenten. Men kan deze crème gebruiken over heel het lichaam.

Meer informatie over de verschillende Ginseng-producenten vindt u op onze producten -pagina.

Location: Almere, Netherlands.

Website: http://www.ginseng-creme.nl

HHP Massage producten

De firma hhp heeft jaren ervaring met de ontwikkeling en verkoop van medische producten en is de grootste verkoper van medische massageproducten.
Duizenden tevreden klanten over de hele wereld profiteren van onze producten die allemaal in Duitsland gemaakt worden. Zo garanderen wij de beste kwaliteit conform de Duitse wetgeving inzake medische producten.

Location: Breda, Netherlands.

Website: http://www.homehealthproducts.nl

Patient 1

Het platform voor mensen met een chronische aandoening

 

Leven met een chronische aandoening is vanuit medisch oogpunt al een belasting. Zorgen dat je de zorg krijgt die je zoekt en je weg vinden in het oerwoud van adviezen, protocollen en procedures maakt je bestaan er bepaald niet eenvoudiger op.Daarnaast brengt chronisch ziek zijn bestaansonzekerheid met zich mee. Werksituatie, inkomensachteruitgang, extra financiële lasten.

Patiënt1 helpt mensen met een chronische aandoening om zelf de regie over hun zorg in eigen handen te nemen en de kwaliteit van leven en levensomstandigheden te verbeteren.

 

 

Location: Almere, Nederland.

Website: https://www.patient1.nl

Development + Design: CAP Concepts in Design